Microsoft Access; uw applicatie binnen Microsoft Office

Als u zoekt naar een maatwerk oplossing voor uw IT vraagstuk dan kunt u Access zeker overwegen. Access is beschikbaar sinds 1991 en Microsoft ontwikkelt actief verder. Uw Access oplossing is dus toekomstbestendig. De meest recente versie is Access 365.

Microsoft Access verbindt bedrijfsgegevens met o.a. Outlook, Word en Excel, waardoor met een druk op de knop documenten kunnen worden samengesteld. Dit kunnen ook documenten op Teams, SharePoint of OneDrive zijn. Microsoft werkt momenteel aan een integratie met het DataVerse, en aan een integratie met Microsoft Graph. Hiermee kan Access bij alle informatie kan die u in Microsoft 365 opbouwt, en kunnen andere Microsoft 365 apps bij de gegevens in Access. Klik hier voor de laatste stand van zaken rond Access ontwikkelingen.

Het grote voordeel van Access is dat er tegen relatief lage kosten een maatwerk applicatie kan worden gemaakt. Deze kan opgeschaald worden voor elk type gebruik, zowel in complexiteit van de front-end als in de back-end met SQL server integratie. Combineer een gebruiksvriendelijke Access kantoor interface met een maatwerk web front-end om derden toegang te geven tot uw gegevens.

Tielkes Technical Services verzorgt ontwikkeling en onderhoud van Microsoft Access applicaties. Van simpele databases tot complexe interactieve formulieren. Opschalen naar SQL server, ontsluiting naar het web, of naar SharePoint. Integratie met andere systemen, UBL facturen, XML.